среда, 15 ноября 2017 г.



Нас повсюди оточує розноманітний, безмежний, неповторний світ живої природи. Це пишні гіллясті дерева, дивовижної краси квіти, барвисті метелики, пернаті птахи і, звісно, наші чотириногі друзі — тварини. Тварина стала вірним другом людини ще в прадавні часи, коли наші пращури змогли приручити диких звірів. І тепер ми вже не можемо уявити наше життя без  — веселого, пильного і відданого друга та охоронця, без собаки – вірного охоронця будинка, без кота — поважного та вусатого мишолова. А комусь до вподоби крихітний хом’ячок, кумедна морська свинка або пухнастий довговухий кролик чи папуга.
У нашому класі пройшла година спілкування «Тварини — брати наші менші». Учні з великою цікавістю приймали участь у обговоренні оповідань, історій із життя. А наш вчитель-асистент, Лілія Олександрівна провела майстер-клас з виготовлення чудової аплікації.



Якщо ви вирішили завести собі маленького пухнастого товариша, то не забувайте про те, що ви відповідаєте за нього. Піклуйтеся про нього, оберігайте. Нехай ваші хатні улюбленці приносять вам лише радість. Хай вони зростають у вас добрими, розумними та відданими. І будуть для вас  справжніми друзями!

 

Комментариев нет:

Отправить комментарий