воскресенье, 4 марта 2018 г.



У середньому діти проводять перед екраном від 2,5 до 3,5 годин на добу, а дитяча аудиторія становить близько 25% від числа всіх телеглядачів.
З найперших років існування телебачення і радіомовлення для дитячої аудиторії вчені і практики були єдині в думці, що цей процес має величезний виховнй і освітній потенціал.
До теми дитячого телебачення немає байдужих, тому що всі ми родом з дитинства. Всесвітній день дитячого телебачення і радіомовлення - одне з найбільш світлих і добрих свят. Воно закликає не забувати про наших найулюбленіших маленьких телеглядачів і нагадує дорослим про те, що і вони колись були дітьми.


В Україні запустили перше цілодобове дитяче онлайн-радіо з казками.
2 березня Національна суспільна телерадіокомпанія України запустила сайт «:Казки», де можна цілодобово слухати казки онлайн та в записі, обираючи певну казку. Зараз на сайті є доступними 12 казок в озвучці лідерки гурту «Крихітка» Саші Кольцової, вокаліста гурту «Бумбокс» Андрія Хливнюка, учасника гурту Dakhabrakha Марка Галаневича та актора театру, кіно і дубляжу Євгена Маланухи. Невдовзі мають з’явитися казки від письменника Сергія Жадана та співачки Христини Соловій. Ілюстрації намалювала ілюстраторка Женя Гайдамака. Їх можна завантажити як розмальовки. Усього казок має бути 250.
Дивіться тут:  


Комментариев нет:

Отправить комментарий